8 hos babamnak vennek egy kiscipot, nem kemenytalput meg mert nem tud jarni. Erdemes bort vegyek? Nalunk az egesz csalad erzekeny a nembor cipokre.
Én ilyet vettem. A lakásban használjuk.
8 hónapos lányomnak a Tescoban szoktam venni a kis topánkákat akciósan 500 ft kb. Bébikompozik sokat, és hogy fel ne fázzon a járólapon ha szaladgál mindig adok rá. Tapasztalatom hogy olyat kell venni ami topánka szerű mert azt könnyű ráadni, ill. legyen átlósan rajta tépőzáras pánt hogy ne rúgja le, ne essen le.
Van most akciósan nagyon aranyos csibés teljesen zárt cipőcske az nagyon szuper, vagy rózsaszín topánka, én vettem neki 4 félét, kettő benti mert azoknak koszos a talpuk, kettő kinti bundazsákba babakocsiba. Szerintem kényelmes neki mert puha és könnyű!
Én úgygondolom akkor veszek merev cipőt ami a bokáját is tartja majd ha magától elkezd járni, addig pedig nem akarok rá kiadni 10 ezreket mert úgy is 2-3 havonta kinövi!
Én is vettem már tesco-s kiscipőt (ami belül totál vászon, nem műanyagos), meg sikerült turikákóban kifognom Liliputi meg Shooshoo-s cipőt is(kívül-belül bőr), ezek kb ugyanolyanok mint amit az első kommentes likelt be.
Első válaszolótól kérdezném, hogy mennyiért vettétek (nem találok árakat a honlapon)?
Mióta jár, Superfit, Elefanten és Pedipet cipőket vadásztam neki, ezek mind hajlékony talpúak, és ügyeltem rá, hogy mindegyik bőr legyen belül teljesen.
Első vagyok: akciósan 3.200 Ft, ami nem akciós az 3.700 Ft az estrella puhatalpú cipő. Olyat vettem, ami szandálos, nem tudja lerúgni, nagyon szereti, nálunk is van ahol csak járólap van, azon mászik és áll rajta.
Elképesztően puha, könnyű ráadni. Csak hamar kinővi majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!