Szerintetek ciki ha nem adok a 15 hós babámra úszópelenkát a Balatonba fürödni? (Régebben sem volt)
a kakilás az egyik dolog, a fertőzések meg a másik. nekem olyan durva mikor pucéran fürdetik a gyereket a Balatonban vagy a Velencei tóban.
akár kislányom, akár kisfiam lesz, adok rá egy kis bugyogót ha strandra megyünk.
Én adok rá, nem tudom h védi-e esetleg valami fertőzéstől, de inkább adok rá.
nekem ciki lenne ha belekakilna a vízbe, pláne h mivel kicsi a part közelében vagyunk
és tapasztalat h a vízben kakil mindig
Azért azzal tisztában vagytok, hogy az úszópelus hogyan működik? Teljesen átengedi a folyékony dolgokat, hiszen ha magába szívná, akkor óriásira dagadna a víztől. Arra való, hogy a szilárd kakit megfogja, de a picit hígabb cucc szépen kifolyik belőle.
Szóval az úszópelus kb annyit ér, mint egy fürdőnaci/fürdőruha.
Az, hogy nem adunk rá pelust, nem jelenti azt, hogy meztelenül kell lennie. Vannak nagyon szép fürdőnadrágok, fürdőruhák babáknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!