Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 honapos kisfiamnak, feher...

15 honapos kisfiamnak, feher folt van a nyelven, mi lehet ez? Es mi a teendo vele?

Figyelt kérdés

Ma vettem eszre hogy van rajta egy feher folt. Olyan mint amikor valaki meleg etellel egeti meg. Megneztem, de nem ugy tunik mint akinek fajna.

Ja egy feher folt van, az a nyelve elejen, mashol sehol potty, folt semmi.

Valami hazi praktika amivel el tudnam tuntetni neki? vagy mindenkepp orvoshoz vigyem?

Csak azert kerdem mert Angliaban elunk es itt finoman szolva sz.rnak a gyerekre ha nem eletveszelyes serulese van.

2013. jún. 22. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Feldegesít, ha a brit eü-ről van szó. Olyanokat írnak onnan az anyukák, hogy az borzasztó. Lehet valami penészgomba, de nem akarok hülyeséget mondani, mert nem vagyok gyerekorvos, meg általános sem. Ott nincsen körzeti gyerekorvos, akihez el lehet vinni? Mondjuk azt hallottam, hogy oda is időpont kell. Házi praktikát erre nem tudok mondani, mert nem tudom mi lehet... Sajnálom! És kitartást mielőbbi gyógyulást nektek!
2013. jún. 22. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szájpenészről van szó, azt könnyen ki lehet deríteni, mert egy gézdarabbal, vagy pelenka csücskével ha határozott erős mozdulattal letörlöd, akkor lejön. A gombatelepek eltávolítása után rózsamézzel lehet lekezelni a helyét, és elmúlik. Ha nem ez, akkor viszont én elvinném dokihoz...

[link]

2013. jún. 22. 11:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Koszi a valaszokat. Hat sajnos az itteni eu-rol inkabb nem irnek. Volt mar par alkalmunk megtapasztalni hogy milyen is valojaban. Sajnos.

Masodik amit irtal- mindenkepp megprobalom, hogy le tudom e torolni neki es ha igen, akkor valoszinu szajpenesz lesz. Ha nem, akkor dokihoz megyunk, akkor is ha elkuldenek.

2013. jún. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!