Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek hogy ült fel először a...

Nektek hogy ült fel először a babátok?

Figyelt kérdés
Kislányom pár napja ült fel először magától, de nem oldalt fekvésből, hanem hason fekvésből négykézlábra állt és onnan kiült oldalra. Már ez is rendes felülésnek számít?
2013. jún. 20. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is hasonfekvésből ült föl! De elég hamar mert sokat ültettük ölben és nagyon hamar érdeklődöt minden iránt!
2013. jún. 20. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Sosem ültettem a lányom, erre nagyon vigyáztam, másra is rászóltam, ha úgy fogta.

Pont 6,5 hónapos volt mikor egyik napról a másikra magától felült hason fekvésből, attól kezdve mindig ülni akart annyira tetszett neki.

2013. jún. 20. 19:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es a "sosem ültettem...... nekem szól?

1-es voltam

2013. jún. 20. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Hasonfekvésből négykézlábra állt és ebből a pózból ült ki oldalra :) 2 hét alatt tökéletesítette a tudományát,azaz támasztás nélkül stabilan ült,másnap felállt,harmadnap elkezdett mászni.
2013. jún. 20. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ne aggódj, a babád tökéletesen csinálja. Ez a "hivatalos, tankönyvi" felülés: hason fekvésből négykézláb és visszaereszkedik ülésbe.
2013. jún. 20. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is pont így csinálja,mint a te babád :) Csak ő még nem tökéletesítette a tudományát.De már jól halad :)
2013. jún. 20. 22:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Olyan hitelen történt minden :)! Egyből szépen felült, semmi eldőlés :)! A négykézlábból szokott még néha hasra esni :) Egyébként tőlem az első válaszoló is zöld kezet kapott, mert szerintem azzal nem csinált rosszat, mert ölben ültette a babáját. Én is ültettem így a kislányomat, amikor már nem maradt meg fekve, mégis megtanult egyedül is felülni!
2013. jún. 20. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
nekünk is ez volt, négykézláb állásból ül ki oldalra
2013. jún. 21. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!