Milyen főtt ételeket szokott enni 1 év körüli babátok, ill nagyjából hogy néz ki a napi étrendje?
1 évesen igazából már bármit megehet. Nekem 1 éves korától válogatós lett, így néha üveges kaját is kellett adni neki, mert az én főztöm nem mindig kellett neki. Krumplifőzeléket, spenótot imádja, milánói makarónit, rántott husit, sült krumplit.
1 évesen reggel ivott tápit kb. 200 ml-t, utána még evett pár falat kiflit vajkrémmel, vagy tejföllel megkenve, paradicsomot hozzá felkockázva, paprikát. délelött gyümi. ebédre általában főzelék, délután gyümi, nasi (keksz, kuki, natúr joghurt gyümivel vagy anélkül), este 6 körül velünk együtt vacsi, általában hidegkaja, elalvás elött még kb. 200 ml tápszer (este 8-kor)
Az én fiam 1 éves és azt eszik amit mi.
Nekünk a napi étrend:reggel szopizik,tízóraira kap gyümit,joghurtot,krémtúrót,szendvicset mikor mit,ebédre eszik velünk amit főztem,uzsira szintén gyümit kap vagy joghurt,vacsira meg vagy az ebédből kap vagy rántotta,bundáskenyér,szendvics,virsli és elalvás előtt szopizik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!