Melyik fajta pelus 3-as mérete a legnagyobb?
Kislányom egy húsgombóc, 65 centi és 7 kilós. Eddig SleepandPlay pelust használtunk, de nagyon szorítja a kis combját. Most vettem Huggies hármast, az pont jó, nem szorít, de kész anyagi csőd.
A 4es szerintem még túl nagy lenne akármelyikből. Mit ajánlotok?
És a fehér csomagolású Pampers meg mitől olyan drága? Mit tud, amit a többi nem?
A Bellának nagyobb a 3-a mint a pampers-nek. De a sima pampers is nagyobb mint a sleep and play. Én pampers-t használok, mert az összes többi amit próbáltam, az nem jött be. Piros lett a babám popsija és kiütéses a többitől. Ja, és a pampers mellé nem kell semmilyen krémet, hintőport, stb. használni, teljesen rendben van a babám bőre. Ha még a krémek árát is hozzáadom az olcsó pelenka árához akkor máris nem is olyan olcsók.
Érdemes megnézzni kisebb bababoltokat, mert vannak olyan helyek, ahol árulnak olcsó (35 Ft/db körüli áron) pelenkákat amik vetekszenek a pamperssel.
A lila Tescos is nagyobb, mint a Pampers.
Jó pelus!
Csak a sima fehér-kék tescos a szar!
14:21 vagyok, nekem is pisiszagú lett a babám a huggiestól, a pamperstől és a dm-estől is! Nekünk csak a libero jó!
Babám 6,5 kilós kora óta használjuk a 4-es méretet! Próbáld ki, tuti az lesz a jó méret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!