Miért van hogy banánt csak 7 hónapos korban ehetnek a babák, bébiételben meg van olyan ami 4 hónapos kortól, és banán van benne?
Nem a banán az egyetlen ilyen,és bár a banánt ha hamarabb eszi nem lesz baja,de vannak olyan ételek amik igazán nem valók egy 4 hós babának mégis beleteszik. Pont nemrég böngésztem át a polcokat az áruházakban...őrület. Ki adna a 4 hós babájának bárányhúsos babakaját?
Ez csak egy példa,van egy csomó ilyen...
Az én lányom is ette a babánt 4 hónaposan.Még él!:)))
Én is néztem milyen baba kajcsik vannak 4 hónapos kórtól és én is elhültem h miket csinélnak.A kedvencem a milánóis kaja volt 4 hónapos kortól.Nagyon meg kell nézni ezeket a baba kajcsikat h mik vannak benne.Nem is értem h engedhetik meg h ilyenket csináljanak.Vajon van aki ezeket meg is veszi?
En ugy tudom,hogy elsok kozt lehet adni a banant,de eloszor meg kell figyleni,ha nem-e fogja meg a gyomrat.Es ha nem,akkor mehet.
8 hos kislany anyukaja
A banános bébiételekben nincs benne a banán belselye, ahol a fekete magkezdemények vannak(ezek alergizálhatnak). Láttam már olyan táblázatot, ahol 1 éves kor után ajánlják a banánt.
Az én kislányom 6 hónapos, most kóstoltuk a banánt, nagyon ízlik neki. Én kivágtam a fekete magkezdeményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!