Anyukák! Mikor van nálatok fürdés és alvás?
Figyelt kérdés
Nálunk 7 felé a fürdés. Fél 8-8 körül alvás. 5hónapos. Azt kaptam túl korán fektetem le. Így reggel 6-7 között kel. Persze éjjel 1*2*szopizik.2013. jún. 18. 19:28
11/12 anonim válasza:
Nálunk fél 8-fél 9 közt van valamikor fürdés. Attól függ mennyit és mikor aludt nappal. Utána vacsi majd 2 hete még játszik 20 percet az ágyba mellettem míg lefekszik. Kézbe már nem engedi elringatni és cicin is csak akkor alszik el mikor már nagyon kész van :) ,meseolvasás még nem megoldott nála.
Tényleg senkinek semmi köze hozzá. Nekünk pár napja inkább fél 9-kor van pancsi ,mert addig játszónk vagyunk.
12/12 anonim válasza:
A fiam 1 éves. 7-kor fürdés, vacsora, fél 8 körül már alszik. Reggel fél 8-kor kel, délután egyhuzamban alszik 3,5 órát. Minden babának más az igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!