8 hónapos babát odarakhatom a ventillátor elé? Leggyengébb fokozaton.
Figyelt kérdés
Nagyon szenved a melegtől! :(2013. jún. 18. 09:31
1/11 anonim válasza:
nekem 10 honapos a kisfiam de nem hogy ele nem tennem egyaltalan be se kapcsolom a ventilatort
2/11 anonim válasza:
nem hiszem hogy szerencsés,de ha a ventilátort a szobában felfelé irányítod,kavarja levegőt,jobb érzetet biztosít, de mégse közvetlen kapja. nem tesz jó se a szemének,se a fülének,meg is fázhat stb... az én egy évesemnek is ugyanígy csinálom
3/11 anonim válasza:
31 éves vagyok! Én magam se állok oda. Hűtő fürdő, pancsi meg ilyenekkel próbálkozz inkább.
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szeret fürödni. :( :) Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 18. 09:38
5/11 anonim válasza:
Én se állok a ventillátor elé,nemhogy a gyereket odaraknám.
Kismedencét neki,játékokat bele,majd megszereti.
Lesz még ettől melegebb is.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tud még ülni, valószínűleg ezért sem élvezi.
2013. jún. 18. 09:43
7/11 A kérdező kommentje:
Ja, nem úgy gondoltam, hogy konkrétan elé, csak hogy érheti-e a "szél". :) De kitlálok valami mást.
2013. jún. 18. 09:46
8/11 anonim válasza:
hát konkrétan érni semmiképp ne érje, de az amit írtam jó megoldás lehet, csak azért ne egész nap. nehogy tényleg baja legyen.
9/11 anonim válasza:
a pancsolas nekunk sem segit mert nem hajlando a babam ulve furodni. allva szeretne de ugy meg nem tud. megmosogatom a csap alatt langyos vizzel tobbszor egy nap mast meg nem talaltam ki :((
10/11 anonim válasza:
Ha nem konkrétan rá megy, akkor igen. Nekünk klímánk van, a szobákat hűti csak, konyhát, wc-t, előszobát nem. Odakint nem lehet levegőt kapni, a szobában azonban kellemes. Amelyik szobában van a klíma, 28 fokon van, egész kellemes a nem hűtött részekhez képest, a másik szobában meg pont jó. A gyereket oda teszem, ahol nem közvetlenül éri a hideg, meg rendesen van rajta zokni, body. Panelban lakunk, szerintem a konyhában van vagy negyven fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!