A kiságyban a fejvédőnek feszesnek kell lennie?
Figyelt kérdés
Valahogy, olyan laza.... Jó ez így? 60*120-as a kiságy, 33*204-es a fejvédő. Lehet, hogy nagy?
2008. jún. 21. 19:47
1/3 anonim válasza:
szerintem feszesnek kell lenni, nehogy belekeveredjen
2/3 anonim válasza:
Nálunk feszes, szerintem ha trükkösen kötöd fel, nem lesz laza. Érdemes picit "meghúzni" ahogy megkötöd. Nekem is laza volt, de ha kellett, nem ott kötöttem meg, ahová pontosan esett a kötözője, hanem egy ráccsal arrébb. Bevált!
3/3 anonim válasza:
NÁlunk lazára van állítva. Bármennyire is szorosra kötöttem az én pici aranyos lnyom mindig kilazította. Az egyik kötötzőjét sikerült le is szakítani. Én ikább lazábbra hagyom, de csak annyira, hogy ne gabalyodjon bele. Így nem is rángatja :).
egy 4,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!