Mi a véleményetek erről a helyzetről?
A fenyegetős rész nem szimpi... végülis egy család vagytok nem? Azt nem értem, hogy "akkor ő sem jön hozzánk többet" ... ezt a párod mondta? Nem akar veletek lenni magyarul?? WEhh...
(Zárójelben jegyzem meg nem olyan nehéz egy 10 hónapossal vonatozni, minden érdekli, ahogy suhan mellette a táj én még kifejezetten élveztem is vonatozni a fiammal.)
A férjed elég furcsa, mi az, hogy nem jön többet? Hát megmondanám, hogy ne jöjjön. Normálisan is meg lehetett volna mondani, én nem tartom hosszúnak a 80 km-t egyáltalán.
Mondjuk te is érdekes vagy, hogy azért nem bírod az anyósodékat mert anyagilag nem támogatják a gyereked. Magatoknak szülted, nem? Semmi esetre sem a kötelességük nekik támogatni.
Szerintem párodat behülyítették anyósodék ezalatt az 1 hónap alatt. Elég furcsán "hív" titeket le a szüleihez.
80km valóban nem távolság, de azért az utazás sem 1 óra!. HA csak nem az állomás mellett laknak ők is és az anyósék, akkor bizony jóval több egy óránál az út.
(Mi pl fél órára lakunk a vonattól, 100km-ert szoktunk utazni. Előbb ki kell buszozni tőlünk az állomásra, vonat mindig késik, ha leszállunk, a helyi busszal menni kell még 6 megállót, de a busz fél óránként jár. HA leszálltunk róla, akkor meg gyalogolhatunk még vagy 20 percet az út mellett, mert járda nincs.) Szóval egy babával, cuccokkal nem valami egyszerű.
Nem hiszem, hogy a kérdező azért van rosszban az anyóssal, mert nem támogatják a babát. Ez csak mellékes. Tuti van ott más is. Anyósék hozzáállása sem barátságos, ha nem is érdekli őket az unoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!