Mennyi pénzt adtok a gyermek orvosnak, ha házhoz jön? Budapesten lakunk.10 napos a kisfiam és a héten volt nálunk és szerintem keveselte.
20:12es vagyok, aki pumpolja a doki zsebét :)
elolvastam a többieket, és látom hogy egyedül vagyok.
Mondjuk a mi esetünk kicsit más, a dokink nekem is a gyerekorvosom volt kiskoromban, úgyhogy kiskoromtól ismer, öcsémet meg születése óta. Tegez a mai napig, és pont ezért ha kérdésem van hívhatom akár nyaralás alatt is, sőt, nem csak a gyerek bajaival, hanem mikor nekem volt szülés utáni befordulós sírós dilim, akkor is hívhattam, és lelkett öntött belém telefonon is, meg mikor utána kijött, akkor is. Szóval nekünk van extra szolgáltatás is :)
Ja és azt vettem észre hogy az ismerősök közül én vagyok egyedül akihez rendszeresen kijár. nem tudom, mikor az öcsém született én 14 voltam, és hozzá kijött kéthetente, később ritkábban. Így nekem ez természetes, hogy megnézi a babám rendszeresen, akkor is, ha nincs semmi baja.
Hihihi, én elfelejtettem neki adni, de nem is látom rajta, hogy neheztelne ezért.
Az első gyerekemnél még az anyós adott most meg mivel pont szoptattam, mikor elment, ezért elmaradt.
Aztán 1 hét múlva jutott az eszembe. Kérdeztem a férjem, adjak neki utólag?
Azt mondta mivel kötelező kijönnie, ezért ne adjak. Aztán meg megbeszéltük, hogy mivel a gyerek úgyis az ő körzetébe fog tartozni, még jobban is jár, mert ugye taj-kártyára kapja a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!