Milyen popsikenőcsöt használsz és miért pont azt?
Figyelt kérdés
Volt olyan fajta amivel nem voltál megelégedve? Mlyik volt az és miért nem volt jó?2013. jún. 14. 19:33
1/15 anonim válasza:
A legjobb a pampers, neogranormon, nivea, sok olcsóbb is beválik. Rossmann és Dm saját termékei kifejezetten jók.
Coop-ost ne vegyél!
2/15 anonim válasza:
gyógyszertárit használok a kezdetektől (már 6 hónapja), elégedett vagyok vele
3/15 A kérdező kommentje:
Van Pampers kenőcs is?
2013. jún. 14. 19:46
4/15 anonim válasza:
Első vagyok, félreolvastam a kérdést.
A Bodnár-féle popsikenőcs kitűnő, vagy neogranormon.
5/15 anonim válasza:
Mi is a gyógyszertárit használjuk. Tökéletes.Olcsó,és szagmentes.
A sudocrem is jó, de az rettenetesen drága.
6/15 anonim válasza:
Mi is a gyógyszertárit használjuk,Frank kenőcs,tökéletesen védi a popsit.Emellett nagyon jó a patikai testápoló és babafüdető,ezeket mind a patikában keverik ki.
7/15 anonim válasza:
Néha patikai, néha sudocrem, de általában inkább semmit.
Csak ha épp piros a popsija, akkor kenem, egyébként soha.
Teljesen felesleges kenni.
8/15 anonim válasza:
Sudo-t. Nagyon hamar leviszi a pirosodást, és iszonyat sokáig elég egy tégely. És kiszámoltam, hogy olcsóbb, mintha Neogranormont meg Bepanthent használnék. Csak azt sajnálom, hogy nem tubusos. Johnsonst próbáltam még, mert az volt a csomagban, annak az állaga szuper, de nem olyan hatásos. Meg a Bübchen tubusos kamillás védőkrémjét, de az sem az igazi.
9/15 anonim válasza:
Sudocrem. Mert a lányomnál már sokat kipróbáltam és ennél nem volt jobb. Ezért. Az összes többivel kevésbé voltam megelégedve, volt amivel egyáltalán nem, volt ami megközelítette, de ezt nem érte el. Ami majdnem ilyen jó volt, az a Bepanthen, és a gyógyszertári boraxos (ár-érték arányban a legjobb), és a Neogranormon. A fiamnál már ezeket tudom, így maradtam a Sudocremnél.
10/15 anonim válasza:
Sudocrem.Ezt használom kezdettől.Soha nem volt piros a popsija.És tényleg nagyon kevés kell belőle.Több mint két hónapig kitart a 125gr.És 1200ft akciósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!