Ha már látszik a fiam inyén egy kis pöttyben a "fekete rés, repedés"mikor bújik ki a foga?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kivancsi
Tegnap még nem volt ott a rés mára igen
De a fogát nem látom
2013. jún. 12. 09:02
11/19 A kérdező kommentje:
Kibújt a fogacska :))
Végre
2013. jún. 16. 15:36
13/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem fájt neki szinte észrevetlenül bujt ki neki :)
Mostanában kicsit hisztisebb de ez lehet a melegtől,meg egy hete maszik és ha nem ér el valamit hisztizik :)
Már a 2középső foganál is a fehér csík egyre jobban látszik szerintem max 1-2 hét is kint lesznek :)
2013. jún. 17. 21:36
14/19 A kérdező kommentje:
Te kislányodnak milyen az ínye?
Mert irtad hogy nála is esedékes
2013. jún. 17. 21:36
15/19 A kérdező kommentje:
Mára a fenti fognál is ott van a repedés.
Ugyhogy pár nap és kint lesz a 4.foga is :)
2013. jún. 18. 13:34
16/19 anonim válasza:
Hát még semmi nincs a kislányomnál, azon kívűl hogy meg van dagadva, meg rágcsál folyton. Még nincs "fekete vonal" rajta. Lassan jön ki,már 8 hónapos. :)
17/19 A kérdező kommentje:
Csak kint lesz neki is hamarosan.
Szenved? Ugy ertem fáj neki az inye?
2013. jún. 18. 20:37
18/19 anonim válasza:
Nem szenved :). még, remélem nem is fog :) Mégegyszer gratula nektek a fogacskákhoz :)
19/19 A kérdező kommentje:
Azóta kibújt a kisfiam 5, és 6. Foga is :))
És a 7.is ki fog pár nap múlva :-)
2013. jún. 24. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!