Mikor tud majd cipőben is ügyesen menni?
Figyelt kérdés
11 hónapos a gyermekem,mezítláb már nagyon ügyesen megy egyedül,de ha cipő van rajta,olyan kis suta lesz, elesik...2013. jún. 11. 19:56
1/3 anonim válasza:
Próbálkozz puhatalpú cipővel először. Nehezen szokják meg, hogy nem érzik a talpukkal a talajt. Egyébként pár nap alatt így is belejön, csak több eséssel jár.:)
2/3 anonim válasza:
Ha elesik, nem jó a cipő!
Túl merev, kemény lehet.
3/3 anonim válasza:
Nekem mindig azt tanácsolták,hogy puha talpú cipő legyen és hogy tartsa a bokáját. Vettem neki olyan szandit. Rá se akart állni. Nagymamám egyszer adott levásárolható blokkot egy kínai üzletbe és így vettem a fiamnak ezt a felnőttek körébe nagyon kedvelt gumi klumpát. Fura volt neki,de tetszett neki. 2 nappal késöbb elindult és azóta is abban mászkálgat,pedig a bokáját se tartja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!