Rossmano átverés? Beugrottan, jártatok már így?
En is jartam mar igy, csak en a fizeteskor rakerdeztem hogy levontak-e. A legjobb az volt hogy kozolte az elado hogy ezt csak akkor tudja megmondani ha mar fizettem a bankkartyaval. Mondtam neki hogy ugye most hulyeskedik, nem gondolja hogy kifizetem ugy hogy nem tudom mennyibe kerul? Hivta a fonokot aki kitalalta hogy nincs kedvezmeny mert nem tartozik a gyerek a korcsoportba.
En is mondtam hogy elvileg 4 de inkabb 6 honaposan kezdodik a hozzataplalas, akkor ez a 0-6 honapig tarto kedvezmeny mire jo? Nem tudtak valaszolni...
Utolsónak!
Mindig fel van tüntetve az adott terméknél, hogy Rossmanós kártyával akciós csak, szóval teljesen rendben van, még reklamálni sem lehet.
16-osnak:
az tiszta, hogy csak Rossmanó kártyával akciós a cucc. De ha a rossmanó ÁSZF-nél (vagy miafene) van olyan kikötés, hogy csak az adott korú kisgyermekre adott korcsoporthoz tartozó termékekre lehet igénybe venni az akciót, akkor oké, hogy nem jogos. Viszont ha nincs ilyen megkötés sehol, akkor ők mi alapján döntik el, hogy egy 8 hós, elvileg akciókra jogosító Rossmanó kártyával rendelkező nem veheti igénybe a 0-6 hónaposnak való babakeksz, tápszer, üveges kaja akcióit stb. Talán értitek a problémámat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!