2. étkezést mikor váltottátok ki a hozzátáplálásnál?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után? és egy nap így miket evett a baba?
Főleg a 6 hónaposan kezdett hozzátáplált baba érdekelne.
2013. jún. 11. 16:57
1/2 anonim válasza:
kb egy hónap telt el a következő étkezések kiváltásánál. Én nem siettem el, kitűzött cél volt, hogy 8 hósan már 3 étkezés legyen kiváltva - de ez is olyan cél volt, hogy akkor már megtapsolom magunkat :) Közbe jött egy két hétig tartó betegség is, de még így is 7 és fél hónaposan már ki volt váltva a 3 étkezés.
9 hónapos baba anyukája
2/2 anonim válasza:
az enyém is 9 hónapos, 2 étkezés "van kiváltva" (igazából nincs kiváltva egy sem, mert szopik is minden evésnél). kb egy hónapja eszik kétszer papit naponta, de nálunk nagyon nehezen ment az elején a hozzátáplálás... mindenre fujjogott, csak az anyatej kellett, úgyhogy nekem ez nagy eredmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!