Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már napok óta szinte milliméte...

Már napok óta szinte millimétereken múlik hogy áttörje a fog az ínyét de még semmi. Nálatok hány nap volt?

Figyelt kérdés

Ez a 4. napja hogy szinte kint van a foga de mégsem..nem fáj neki nem nyűgös de a másik két foga ilyenkor már rég áttört.

Menny idő lehet még kibújik?

Még egy kérdés. Lehetséges hogy nem a felső két középső jön hanem a középsőből a jobbos és a balos második? Mert ott ugyanolyan az ínye,szinte kint van de mégsem

2013. jún. 10. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Elsö lányomnál az egyik szemfog 2 éves kora után bújt ki. minden foga körben meg volt csak az nem, pedig minden pillanatban átbújikos volt.

A második lányomnál elöször jött az alsó kettö majd fent a ketteskék jöttek, mikor azok jól kibújtak akkor jöttek az egyeskék.

2013. jún. 10. 12:56
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

Olyan az ínye mint a vére melletti annyi különbséggel hogy még nem törte át.

2013. jún. 10. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
A fiamnak pénteken volt ilyen, mint a képen, szombaton már elkezdett kinyílni az ínye, tegnapra szinte teljesen kinyílt és ma reggel éreztem az ujjammal, hogy kint van.
2013. jún. 10. 13:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Dejó nektek :)

Én úgy érzem sosem fog kibújni már 4.napja mintha semmit sem jött volna..

Remélem holnapra már lesz változás :)

2013. jún. 10. 13:10
 5/8 gabszem ***** válasza:
nálunk az alsó középsők után a felső kettesek jöttek és utána a középsők. Az első fogacskák kibújása elött én nem láttam az ínyén semmit, egyszer csak a fogacska csücskét láttam.
2013. jún. 10. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy hete ilyen volt neki,tegnap egyszer csak feltűnt,hogy kocogtatja,csikorgatja a fogait.. Éppen csak egy tűhegynyi pötty,én nem is érzem,de kint van.
2013. jún. 10. 14:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet mg lesz pár h is amég kibújik,pedig ugy várjuk mr :-\ :-)
2013. jún. 10. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Még mindig nincs kint az a kis fogacska de a fekete rés már egy fog nagyságú és széles de már 3.napja ilyen.

Miért ilyen nehezen jön ki?

2013. jún. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!