Nektek is a piros babakocsiról az jut eszetekbe, hogy kislány van benne?
Többször kislánynak "nézték" a kisfiam és sose értettem, mert fiúsan öltöztetem és egyébként is látszik, hogy kisfiú.. Ma valaki mondta, hogy "hadd nézzem a kislányt" úgy hogy nem is látta és ebből gondolom, hogy lehet, hogy a piros babakocsi miatt?
Direkt azért választottam pirosat, mert úgy gondoltam a piros vagy zöld babakocsi unisex jó lesz később, ha kislányom lesz. Mégse lenne unisex??
Hát szerintem a piros nem uniszex szín, én biztos kislányra számítanék benne.
Zöld, fekete, fehér, bézs, ezek uniszexek, talán még a lila...
Nekünk fekete-fehér babakocsink van...nah, ez uniszex :)
Én is ezért vettem pirosat a fiamnak! Szerintem unisex, inkább,mint a zöld, vagy lila. De engem pl az sem zavar, ha lánynak nézik -többször előfordult már-, amíg babák, szinte semmi különbség nincs a kinézetükben.
9 hónapos baba anyukája
a babakocsi színének mégis mi köze lenne a gyerek neméhez? ha mondjuk a kisfiút rózsaszín cuccba öltöztetnéd, akkor jogosan néznék lánynak. de könyörgöm, nem hiszem el, h léteznek ennyire korlátolt, ostoba emberek!
aki meg piros ferrarival jár az biztos búza :D
Az én lányomnak kék fehér babakocsija volt,és egyáltalán nem állt szándékomban lecserélni a színe miatt! Az hogy idegenek mit gondolnak,nem teljesen mindegy? Főleg ha nem is látják a gyereket csak a kocsit!
Ha fiúnak "gondolták",kijavítottam nem akadtam ki ezen.:) Mondjuk aki látta sosem nézte fiúnak,még a babakocsi miatt sem mert ő az a "tipikus" kislány.
Inkább fiúk vannak a családban,így nagyrészt fiús ruhákat kaptunk. Én meg nem utasítottam egyet sem vissza csak mert kék,vagy terpszínű. Sőt anyukám kék bundazsákot vett neki mikor hoztuk haza a kórházból.
Engem kifejezetten idegesít hogy ilyen megy olyan színt nem lehet hordani fiúnak meg lánynak! Nem is tudom ki volt az aki ezt kitalálta.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!