Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mi legye? Másfél éve nem...

Most mi legye? Másfél éve nem szexeltünk a párommal?

Figyelt kérdés
Terhesség 2.hónapjától nem voltunk együtt csak egyszer és már 8 hónapos a kicsink. Veszélyeztetett voltam, majd nem kívántam,még most is alig alszunk így estére semmi energiám.Azt se tudom milyen már az együttlét, sőtt a főlek tőle,mint a szűz kislány. Félek ,hogy fájni fog ,nem lesz jó stb.Teljesen elhidegültünk egymásól. Nem is látom rajta ,hogy kívánna a témát se hozza fel. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy alakult később? Mi segített?
2013. jún. 9. 11:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%
3-as válaszoló vagyok, és igaza van a 6-osnak. Valószínűleg már azért nem kezdeményez, mert elege van a visszautasításból vagy a próbálkozások meghíusulásából. A férjem mondta is, hogy minden ilyen visszautasítás után csorbult a férfiassága, így megvárta, hogy én kezdeményezzek, ha készen állok rá. Lehet, hogy a férjed is erre vár (most már nagyon), egyáltalán nem biztos, hogy mástól kapja meg, azért nem közeledik!!! De te ne várj már tovább, mert ha tényleg így van, akkor hihetetlen türelme van a férjednek, és ideje "meghálálni", még ha nehéz is hozzáállni.
2013. jún. 9. 16:40
 12/12 anonim ***** válasza:
85%

Mi is hasonló cipőben vagyunk. Várandósság elején nem javasolták, utána zöld lámpát kaptunk, 1x együtt voltunk, de közben elkezdett ficánkolni a picur és elröhögtük az egészet, meg olyan morbid érzés volt hármasban lenni.

Szülés óta sem voltunk még együtt, egyszer jutottunk pettingig. A picinek elég rossz az alvókája, velünk alszik és így újra hármasban vagyunk. :D Közben házat újítunk fel, a férjem hétvégén mindig ott van és azon van, hogy minél hamarabb költözhessünk. Szóval nem egyszerű, néhány alkalommal beszéltünk arról, hogy mind a kettőnknek hiányzik és várjuk a költözést mint a messiást, mert ott legalább lesz tér és a lophatunk magunknak pillanatokat.

Mielőtt bárki megkérdőjelezné, nagyon stabil a kapcsolatunk és 100%-os biztonsággal állítom, hogy a férjem sem keresi máshol a boldogságot. Nehéz időszak, türelem kell, de bízunk benne, hogy hamarosan jobb lesz.

Kedves Kérdező! Szerintem érdemes lenne elbeszélgetni a pároddal, hogy neki mi a helyzetről a véleménye. Amúgy egyetértek azokkal a korábban hozzászólókkal, akik szerint egy picit meg kell erőltetni magát az embernek, ha a körülmények egyébként adottak. Sok sikert és jó szórakozást! :)

2013. jún. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!