Hathetes baba mennyi folyadékot ihat naponta?
Szia!
Erről megoszlanak a vélemények, hogy anyatej mellett adjunk-e a babának inni. Az én véleményem, és tapasztalatom az, hogy ilyen melegben igen is kell neki kínálni, ha nem szomjas úgysem iszik, meg ők még nem isznak amúgy sem annyit, hogy esetleg utána ne tudjon rendesen enni.
Az én babám plédául sokat visszabukizik, ezért nekünk ajánlotta is a doktornéni, hogy kínáljuk neki.
Babavizet szoktam neki adni, esetleg édeskömény teát, ízesítés nélkül.
Tápszer mellet nyugodtan ihat többet is (én anyatej mellett is adok neki 2 deci nagyon híg kamillateát egy nap). Amúgy a kislányom 5 és fél hónapos, az elején alig volt tejem és elkezdtem more milk kapszulát szedni, mert egy barátnőm dícsérte. Kb egy hét volt, mire rendesen hatott, azóta több, mint 9 deci tejem van egy nap, előtte 5 deci körül volt. Szerintem próbáld ki, elég drága, de a tápszer se olcsó. Ha megteheted megér egy próbát.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!