Fogzási sorrend. Vélemények?
Anyósom közölte ma velem miután megtudta,hogy a fiam fogzása nem sorrendben történik ahogy a könyvben meg van irva,hogy rendellenessége van a gyerekemnek.Hogy 'kell' kibújni a fogaknak?Ahogy a könyvben le van irva vagy nincs jelentősége?
Vélemények?
itt egy cikk erről, ez egy átlag.. de minden baba más, nincs azzal baj, ha nem ilyen sorrendben jönnek a fogak. az én fiamnak pl 4foga van felül most és 2 alul. ez nem rendellenesség
Pont egyik ismim panaszkodott pár napja a védőnőjére h pár hónappal ezelőtt azt mondta neki h nem tankönyv szerint nőnek a gyerek fogai és ez nagy baj. :D Uram atyám komolyan! Hallják az ilyenek magukat??? TANKÖNYV SZERINT!!!!
Ha kinő minden foga nem mindegy????? Nem értem komolyan. Nyomjuk akkor vissza és húzzuk ki a helyéről ami következik??? De vicc. Nem minden gyerek egyforma mindig vannak kivételek és az nem jelenti azt h rendellenessége lenne. Ne aggódj emiatt. És ne is hallgasd meg ezeket az össze-vissza beszédeket!
Na látom, hogy az én gyerekem sem a szakirodalmat olvasgatta a méhemben. :-))
(2. vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!