10 hónap körüli babád mennyit iszik egy nap? és miket eszik?
kislányom 1 hét múlva lesz 10 hónapos, még csak most kezdett el rendesen inni, eddig inkább csak szopizni volt hajlandó. Kb 2-3 deci teát iszik meg egy nap, ez nem kevés? Mellette napközben már nem kap tejet.
Egyébként így néz ki egy nap:
reggel szopi, 10 körül gyümi, 2 körül főzelék, 5 körül tejpép és este szopi (meg éjszaka is sajnos, minimum 3-4x). Másnál hogy eszik egy ennyi idős baba?
2. vagyok
Az etkezese lemaradt!
Reggel tápszer, 9-10 fele gyumi, ebéd főzelék, 16-17 felé túró,griz gyumivel vagy tejpep(mostanaban megeszi), este 8-fél 9 fele tápszer, éjszaka nem eszik. Annyi, hogy amikor. 3,5 éves tesoja vacsizik 19 körül, akkor ő is falatozik vele!
Mindent eszik, ami a korának megfelelő! Pár napja kezdte, hogy a miénk szimpibb neki, mint a fozeleke. Ma volt először, hogy a husit szétszedtem pici falatokra és úgy ettte, nagyon örült neki!:))
Szerintem nem iszik keveset!
A fiam 10 hónapos, tápszeres. Reggel és este 230 ml tápot iszik.
9 előtt főzelék, délben főzelék, délután 4-körül tejpép vagy gyümölcs valamivel(keksz/túró). Este alszunk:)
Persze van rágcsa napközben és ha a bátyja reggelizik mostanában kunyerál kenyeret.
Étkezések után kínálom vízzel, de csak pár kortyot iszik (összesen még 1 dl-t sem). A gyümölcsléből, teából sem mindig iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!