Miért szólja le állandóan az én lányomat?
Egyrészt: egyáltalán nem biztos, hogy úgy van, ahogy mondja. Azaz, hogy a keresztlánya annyira tökéletes.
Másrészt: még ha így is lenne, akkor sem kell, hogy érdekeljen. Milyen jó, hogy nem csupa tökéletes emberrel van tele a világ, olyan unalmas lenne! - mondd neki ezt. :)
Mondd meg neki, hogy igen nagyra értékeled a véleményét, de legközelebb akkor mondja el, amikor megkérdezed tőle. ADDIG NE!!!
Utálom az ilyen idiótákat!!
Nálunk is hasonló a helyzet, csak a férjem bátyja ossza az észt, akinek nincs is gyereke. Szerinte el van kényeztetve.
Egyébként az én másfél éves kisfiam sem szereti az idegeneket, de mondjuk ezért még nem kritizálta.
A múltkor bogrács partit csináltunk, és késő este lett készen a kaja (kb. 9 óra után valamikor). Én 8-kor bementem lefektetni a kisfiamat, de sajna nehezen aludt el (érezte, hogy nem úgy vannak a dolgok ahogy általában minden este, ő is izgatott volt), én meg addig bezártam a bejárati ajtót, hogy ne járkáljanak ki-be, mert akkor ugye pláne nem alszik el (a szüleimmel egy telken élünk, úgyhogy WC, stb. adott volt).
Erre teljesen ki volt akadva, hogy mi az, hogy nem lehet bemenni, ha altatjuk a gyereket, hogy el..sztuk, és az ő gyereke majd inkább cumizni fog (mert az enyém cicin alszik el).
Engem is kiakaszt mikor ilyenek osszák az észt, akiknek nincs is gyerekük.
Mikor a párom mondja neki, hogy majd megtudod, ha gyereked lesz, akkor még ő akad ki teljesen, hogy hagyja már őt ilyen hülyeségekkel, náluk ez biztosan nem így lesz.
Szóval mélyen együtt érzek, ritka idegesítő tud lenni :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!