Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi segített a szülés után...

Mi segített a szülés után borzalmas állapotban levő hasadon?

Figyelt kérdés
Az enyém szanaszét repedt, egy kicsi köldöksérvem is van és még kötényhasam is. Most a második baba után még szörnyűbb lett. Kinek milyen kezelés, torna, stb. segített? Nem szeretnék plasztikáztatni.
2013. jún. 7. 02:02
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

A stírák maradnak, semmi sem tűnteti el őket, majd halványodnak. A kötényhas, ha zsír van ott, akkor a diéta torna segít, de nem biztos, hogy 100% lesz az eredmény. Ha a bőr lóg, akkor is regenerálódhat valamennyit, de azon szinte biztos, hogy csak a plasztika segít.

Az ilyen fura kezelésekről meg annyit, hogy mint halottnak a csók. Pénzlehúzás. Ha egyszerű kenőcsökkel meg kis simikével meg lehetne oldani, nem lenne ilyen gondja senkinek.

Torna meg mindegy milyen, csak csinálj valamit. Rendesen csináld és kitartóan. Ne várd, hogy 2-3 hét folyamatos torna után valami nagy dolgot látsz.

Ide is sokan írogatják, hogy mennyi idő után látványos??? Mindenki a csodát várja, hogy olvas róla és megoldódik. Ilyen nincs, eredményeket csak kemény és kitartó munkával lehet elérni. És kötényhasnál még az se garantálja.

De akkor, ha rendesen csinálod, akkor mindegy, hogy Réka, Ica, Alexandra, helyi fitnessz terem, zumba, futás, pilates vagy fejedből kipattanó gyakorlatsorok.

2013. jún. 7. 02:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az elsővel: striákra krém, halványítani, kötényhasra, sérvre sebész. Háj mennyisége kardioedzéssel csökkenthető, de a kinyúlt bőrre csak a szike a gyógyír.
2013. jún. 7. 05:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A kötényhas, ha nem nagyon durva, sporttal, diétával jobb lehet. Amikor megszültem, nagyon ronda volt a hasam, sokat híztam a terhességem alatt, a hasam is hatalmas volt, így jól kinyúlt a bőr. De miután fogytam 40 kg-ot, azt mondom,hogy egész tűrhető lett. Nem mondom,hogy olyan feszes, mint régen, de nem is lóg le a bőröm a térdemig! :)

Csíkom mondjuk nekem egy darab sem lett, de nem igazán hiszem,hogy azt bármivel is el lehetne tüntetni!

2013. jún. 7. 05:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hónapig jegeltem, hogy hamarabb visszahúzódjon a méhem és azt mondta a doki, a bőrnek is jót tesz. Ugyanazzal a krémmel is kentem, mint amikor kezdett nőni a pocakom, azért maradéktalanul nem, de elhalványultak a csíkok. (Babydream pocakkrém)
2013. jún. 7. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
rajtam semmi sem segített,3 nagy súlyú gyereket szültem(4 kg körülieket)nagy has,kinyúlt bőr,csík nincs...sok torna után mikor megint 55 kg lettem a háj eltűnt,de a kinyúlt,lógó bőr maradt,csak szike segíthet,azt mondta eddig minden doki
2013. jún. 7. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Van egy 3 éves lányom és egy egy éves kisfiam.5 hónapos koráig szoptattam a fiút így csak mikor 6 hónapos lett, akkor kezdtem el a tornát, diétát.Akkor 69 kg voltam most rá fél évre 64 kg vagyok.A diéta nekem csak abból áll, hogy este 5-7 után már nem eszek, mindent eszek, viszont felére csökkentettem az adagokat, édesítőszerrel iszom a zöld teát(napi 1 csésze), kávét, édességet nagyon ritkán eszek. Sajnos nagyon rossz géneket örököltem, mert vékony a bőröm így már az első terhesség alatt nekem is szétrepedt a hasamon a bőr, elég sok helyen.A striák meg maradtak, viszont elhalványodtak elég szépen.Krémekkel nem is próbálkoztam, felesleges pénzkidobásnak tartom.A mellem is eléggé megereszkedett de a tornával elég sokat javult az is.A kötényhas....azon is a torna segít, egyre jobb, főleg, hogy fogytam is.Lóg még a bőr kicsit, de legalább már laposodik.... :)

Nem tudom melyik hozzászóló írta, hogy 40 kg-t fogyott. Nagyon büszke lehetsz magadra, ritka az ilyen ember aki ennyire kitartó, hogy ennyit leadjon.Gratulálok hozzá!

2013. jún. 7. 08:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Szívesen veszek még párat, hátha van még valami új a Nap alatt:)
2013. jún. 7. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!