Akinek bevált a DM-es 3-as pelus, annak a 4-es is?
Figyelt kérdés
Egy ideje reggelre kifolyt a pisi, váltottam 4-esre csak éjjelre, de abból is. Hosszra van egy kis különbség.Éjjelre Pampers Active baby megy azóta a bébijeimnek.2013. jún. 6. 17:05
1/2 anonim válasza:
Én kezdettől fogva DM-es pelust használok (1-4-nél tartunk), nekem a Pampers egyáltalán nem volt jó. Huggiest is szerettem, csak ugye már nem gyártják.
Van hogy kicsit kifolyik abból is de nagyon ritkán és csak akkor ha este sokat iszik.
2/2 anonim válasza:
mi csak 1,2t használtunk dmeset, nekem már a 3as se jött be. azóta rossmannosat használunk, már 5öst. sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!