A Menyhárt vezetéknévhez milyen név illik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 13:18
2/6 A kérdező kommentje:
Mindkettő
2013. jún. 6. 13:33
3/6 anonim válasza:
Valamiért nekem a Laura ugrott be hozzá, pedig nincs is a kedvenceim között. Csak hangzásra tetszik. Fiú névben meg talán az András.
4/6 anonim válasza:
Menyhárt Előd
Menyhárt Enikő
- nekem ezek ugrottak be most.
Szerintem ne kezdődjön T-vel (pl. Tamás), és ne torlódjanak benne az 'rt' mássalhangzók (pl. Márta, Gréta). De sok név jó hozzá!
5/6 anonim válasza:
szerintem magánhangzóval kezdődjön a név, nekem az Ádám ugrott be, de szerintem ez e-vel kezdődő nevek is jók lennének. Enikő, Emese vagy Ildikó...
6/6 anonim válasza:
Menyhárt Adriána, Beáta, Boglárka, Borostyán, Cipriána, Eduárda, Flóra, Hóvirág, Malvina, Melinda, Mónika, Napsugár, Vadvirág, Virág...
Menyhárt Adrián, Boldizsár, Ciprián, Dusán, Eduárd, Felicián, Flórián, Kálmán, Móric, Ottokár, Tamás, Zoárd, Zoltán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!