Használtok gumilepedöt? Nem izzad be?
Kiságy matracra a pamutlepedö alá.
Hétvégén vettem pár dolgot és nagyon rá akart beszélni az eladó.
4, nem a matracnak lesz tőle baja, hanem értelmét veszi az amiért annyit kiadtál.
a kókuszmatrac teljesen légáteresztő és a nedvesség is átfolyik rajta, így a pisi is.
ha rárakod a gumilepedőt akkor nem engedi át a levegőt, így veszélyes lehet a hason altatás.
tehát 2000.-os szivacsot is vehetne az ember ha rárakja azt a vackot ami valóban akkor kell majd amikor szobatiszta lesz a gyerek, de még előfordulnak balesetek.
A kiságy matracra lehet kapni matracvédőt. Ennek a felső rétege frottír, így nem izzad bele, az alsó rétege PVC, ami nem engedi, hogy nedves legyen a matrac. 4 kis gumifüllel lehet, a matracra rögzíteni. standard kiságy méretben, tehát 60*120 és 70*140-ben kapható. Igazán akkor kell, mikor elkezdődik az ágytisztaság. Én ezt használtam a fiamnak. Neki hosszabbítható gyerekágya van, több részből álló matraccal, ezért a középső részre továbbra is fel tudom tenni. Jó, mert, hiába 3 éves, és kb 1 éve ágytiszta, ha nagyon beteg, és erős gyógyszert kap, az annyira elnyomja, hogy olyankor előfordul, hogy bepisil.
Ezt a fajta drágább, mint a gumilepedő, de kényelmesebb a gyereknek. KB 1600Ft. Én bababoltban vettem, de ha jól tudom a Tescoban is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!