Fogzás! Használtok fogfájás enyhítésére Germicid C kúpot?
Figyelt kérdés
Én már mindent kipróbáltam, de akkor is óránként ébredt a babám. Tegnap találtam ezt: [link]
Kipróbáltam, éjfélig aludt a lánykám és utána is csak 3x ébredt. Volt végre egy viszonylag jó éjzakánk.
2009. okt. 8. 07:04
1/4 anonim válasza:
Mi is használtuk, amikor úgy gondoltuk, hogy a fogfájás miatt nem tud elaludni. Este megkapta, így elaludt és reggelig aludt. Mondjuk ő alapból jó alvó, csak az elalvással volt gond, éjjel már nem ébredt meg.
3/4 anonim válasza:
azert hasznal, mert fajdalomcsillapito is van benne, en nem tomnem a bebim fajdalomcsillapitoval, a vibrocul is olyan mint a germicid, csak az homeos, inkabb azt ajanlom.
a masik dolog, hogy fogfajasra hasznalhatsz chaomilla golyocskat, azon is jol elnyammog, es utana be is alszik, illetve ami nagyon jo fogzasra, az az osanit nevu homeos golyócska.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de tényleg túl vagyok már minden homeos készítményen ezért adok neki ilyet.
2009. okt. 8. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!