Szerintetek az alábbi hinta jó? Használhatja, illetve élvezné egy 7 hónapos baba?
Szerintem ne adj ennyi pénzt hintáért, mert nehéz előre megmondani, hogy mennyire értékeli majd a gyerkőc.
Én egy műanyagot vettem a Gulliver nagykerben 1600 forintért, és imádja 8 hós babám.
Persze a te dolgod, nem "beszólok", de mi a kis műanyag, dudával ellátott hintánkkal tökéletesen jól szórakozunk.
Kislányom 1 éves, a rugós-hintáját pont most adtuk oda egy ismerősnek. Ha jól emlékszem 3 vagy 4 hónapos kortól ajánlották, de én ezt nagyon korainak tartottam. 6 hónapos kora előtt nem tettem bele. (nagyon szerette)
De szerintem érdemes megnézni a Tesz-veszen vagy a Vaterán. A miénket ott vettem, teljesen újszerű volt, és 3400 Ft-ba került.
Inkább fischer price hintát válasszatok, amibe később maga is bele tud ülni, és etetőszék ként is funkcionál. Illyenre gondoltam:
Nekünk rugós van,de ABC design.Hát az én fiam 16 hónapos és 7 hónapos kora óta használjuk.Amíg kisebb volt,nekünk az ágy fölé volt felfúrva és imádott ugrálni rajta,benne.
Most pedig nagyon örülünk,hogy van,mert van olyan nap,hogy túlpörög,pedig már aludnia kellene,akkor csak beletesszük a hintába és ha kell ha nem elalszik.De biztos van olyan baba,kisgyerek aki nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!