8 hónaposnak milyen desszertet adtok?
Danone danonino, Milli kocka krémtúró, túró Rudi , tejszelet.
Ezek voltak, amik nem ütötték ki, a többi tejterméktől tele lett apró pattanásokkal!
Enyém 8 és fél hónapos, de eszembe se jutott még desszertet adni neki :) Mikor adnám? Kaja végére már nem enné, mert ugye már nem éhes. Két étkezés között sem zavarnám meg vele...minek az a desszert?
Amúgy én is még a babakekszekre gondoltam...vagy tuti lehet valami grízpuding félét kapni, abból tejmenteset...de szerintem nincs nagy értelmük ezeknek.
Kedves 7-es. Csak azért kérdeztem ezt,mert ma azt tapasztaltam,hogy az elkészített ebédje kevés volt neki, és egy kis poharas gyümölcspürével egészítettem ki neki az ebédjét. Ez volt a desszert neki a főzelék után. Arra gondoltam,hogy ha máskor is ez előfordulna,akkor mit lehet esetleg neki adni?Ki mit adott ennyi idős babának.
Én sem zavarom meg az étkezések közti időszakot, szépen beállt nálunk a napi menetrend. Csak más anyukák véleményére is kíváncsi vagyok. A védőnőét ismerem.
Az édességeket elkerülném még nála.Köszönöm a válaszokat.
ahogy a 6. írta, az nagyon jó.
ha kevés az ebéd, csinálj belőle dupla adagot, vagy dúsítsd gabonával, lehetőleg gluténmentessel, pld rizs, kukorica. zöldség után ne adj neki gyümölcsöt, mert felnőttnek sem jó, ha keveredik, nehéz emészteni.
rizstejet házilag is készíthetsz, akkor cukor sincs benne: megfőtt rizst turmixolj össze 6-7 szeres vízzel, szűrd le és kész.
sinlac pép port 1 éves korig kérdés nélkül felír az orvos, azzal is sűrítheted, dúsíthatod a főzeléket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!