Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a baja babámnak? Szeparáció...

Mi a baja babámnak? Szeparációs félelem? Nem lenne még korai?

Figyelt kérdés
Hétvégén voltunk 5 hónaposak. Pár napja csak akkor tudom őt becsempészni az ágyába, ha már mélyebben alszik. Addig viszont fognom kell a kezét, vagy rajtam kell hogy feküdjön. Éjjel, amikor felkel szopizni és magamra teszem, szorítva ölel át. Akkor is úgy kell őt szoptatnom, hogy a mellkasomra helyezem. Ha mellettem fekszik, és úgy szopizik, akkor mind a két kezével átszorítja a karom, vagy fognom kell mind a 2 kezét.
2009. okt. 7. 08:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a 6. hónap körüli szeparációs. Add meg neki azt a biztonságot, amire vágyik, hogy jól érezze magát. Mi most a másfél-két éves szeparációssal "kínlódunk", ha elmegyek a fürdőbe, kiabálva keres és jön utánam. Arra gondolok, mikor még a wc-n sem lehetek egyedül, hogy pár év és könyörögni kell neki, hogy jöjjön ki a szobájából egy kicsit közénk... :-)))
2009. okt. 7. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!