Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korig fertötlenît...

Hány hónapos korig fertötlenîttettétek a cumisűveget, cumit?

Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
11 hónapos és még mindig kifőzöm neki.
2013. jún. 1. 18:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Ès milyen rendszeressèggel?
2013. jún. 1. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
hát nekünk kb 10 db cumisüvegünk van, naponta kettőt használunk el,mert már 11 hónapos lesz, kevesebb tápszert kap. elmosom rendesen mosogatószerrel, és akkor főzöm ki citromos vízben,mikor már az összeset befogtuk. Tehát minden használat után. Cumikat 2-3 hetente szoktam kifőzni
2013. jún. 1. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Én Chicco fertőtlenítőt használok. Minden üveget elmosok használat után és beleteszem a vízbe. ÍGy minden nap fertőtlenítve van. 7 hónapos a picim és még jó ideig tervezem ezt. Több ,mint 1 hónapra elég a folyadék ,olcsó is és plusz dolgom sincs így vele.
2013. jún. 2. 00:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, Chicco fertőtlenítőt én is használtam, de a cumisüvegek átvették az ízét. egyszerűbb,tény, de vizet tettem bele, itattam a lányom, nem kell neki... nem is értettem... aztán megkóstoltam, tök mellék íze lett a fertőtlenítőtől
2013. jún. 2. 11:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Öszintèn szôlva,azèrt kèrdeztem,mert a manôm 6 hôs lesz,ès kb már egy hõnapja nem sterilizàlok neki,csak heti 1-szer. Kezdetben minden evès utàn sterilizàltam.

Van folyadèkunk is Chicco, a jàtèkoknak,ràgôkàknak,ès mikrô sterilizàlô is,a cumisüvegnek,cuminak.

Amûgy napi 3* eszünk tàpszert,ès egy üvegünk van hozzà.Meg egy teàs üvegünk van.Most nèztem utàna,hogy nem is ajànlott heti egynèl többször,mert nem nem erösödik meg az immunrendszere.Ès neki is hozzà kell szokni a termèszetes kôrokozôkhoz,mert minèl kèsöbb szokja meg,annàl kèsöbb alakul ki benne az ellenàlàs ezek felè. Ûgyhogy maradok a heti egynèl.Forrô vizben elmosom.Amûgy semmi panaszunk nincs.A picik amûgy is mindent a szàjukba vesznek,tènyleg felesleges.Persze mindenkinek a sajàt dolga.

2013. jún. 2. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Én a cumikat és a cumisüvegeket sterilizálom csak. A játékokat havi egyszer átmosom és ennyi. Két kutyánk is van,szóval találkozik elég bacival de most még semmilyen étellel kapcoslatos bacit nem szeretném ha összeszedne.
2013. jún. 2. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Egyetértek a 4es válaszolóval. Ugyanígy csinálom én is kb, játékokat áttörlöm stb... de a tápszerrel érintkező cumisüveg nálam más. Főleg,hogy van olyan hogy nem rögtön a használat után mosogatom el,hanem eltelik fél nap pl és ilyen melegben ha marad benne egy negyed korty is, megbuggyan, ezért is főzöm ki, hogy amik keletkeznek benne bacik, tutira eltűnjenek. Hisz a mosogatással nem biztos ez. De nyilván nincs az egész lakás fertőtlenítve meg ilyenek, tényleg a szájába vesz mindent, nem tudod ugyse elkerülni,hogy valami olyat ne vegyen a szájába amit nem lehet... elég csak pislogni egyet és már rágcsál is. Nálunk legalábbis így van. Nyilván nem engedem neki,hogy nyalogassa a szemetest :D de eszik bacikat! És még eddig nem is volt beteg kopp kopp kopp

2013. jún. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!