11/12 anonim válasza:
Első lányom 8 hónaposan lámpa, labda és cicc, persze nem tisztán. 2. lányom most 8,5 hónapos és ha kukucskálun , akkor mondja hogy "kik"
12/12 anonim válasza:
10 hónaposan a b.zi. Pont kiabált az egyik kiskölyök a másiknak az utcán. Rám nézett, vigyorgott és tisztán kimondta. Azt se tudtam sírjak vagy nevessek. Hál Istennek nem gyakorolta sokáig. :D Aztán csüccs, én mamám (ezt így együtt), klumpli (krumpli), dede be. 12 hósan már mentek a rövid mondatok, 13 hósan már dumált ha kellett ha nem. Azóta se hagyja abba. 16 hós. :D Azt nem kell mondanom, hogy az első szavát nem írtam be a babanaplóba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!