Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hajóban evezünk?

Egy hajóban evezünk?

Figyelt kérdés
2 hónapos fiam ma tiszta nyűg volt.Most meg fél 9 óta próbálom elaltatni,de semmi.Látszik rajta h álmos,nyűglődik.egyszerűen nem tudom letenni.mit tehetnék?

2013. máj. 30. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Bugyolald be es vidd ki a levegore,ha elaludt a kezedbemn,fektesd le. Nalunk tegnap ota megy ez,sztem az ido miatt
2013. máj. 30. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsit dőlj hátra, és tedd magadra. Dúdolj neki halkan. Idővel el fog aludni, még ha előtte nyöszörög is kicsit. De ha esetleg szoptatsz, nyugodtan hagyhatod, hogy cicin elaludjon, aztán átrakod az ágyába, vagy ahogy szoktad.
2013. máj. 30. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
a 2.verziót már próbáltam,sikertelenül
2013. máj. 30. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Simogasd,beszélj hozzá dallamosan. Lehet,hogy nyüszögni fog egy kicsit,de max.fél óra alatt elalszik. Nálunk ez a tuti recept :) igaz,már nagyobbacska (8 hónapos),szóval ő még el is tud mászni,de ilyenkor nem teszi. Még jó megoldás lehet a hordozóban hintáztatás is.
2013. máj. 30. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Hason v. háton altatod?
2013. máj. 30. 22:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Na elaludt? Elso vagyok :) kozvetits
2013. máj. 30. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is már 2napja megy a nyűgölődés:( éjjel is sokszor ébred a drágánk:(
2013. máj. 30. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:

oldalt altatom,de most nagy nehezen letettem hasra(hason csak nappal szoktam)kb 10-15 perce már alszik,ha megyek aludni oldalra fordítom

még fejnem kell :( majd szét feszül a cicim,de hulla vagyok

2013. máj. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!