Dm-ben vagy a Rossmannban olcsóbba a bébiételek?
Figyelt kérdés
Ti melyik boltot szeretitek jobban?
Hozzank a Rossmann közelebb van ezért ott szoktam venni a bebiételeket,de itt sok helyen olvasom hogy nagyon dicsérik a dm-et is
Ott is sok féle bébiétel van? Szokott akcióban lenni?
2013. máj. 30. 15:15
1/6 anonim válasza:
Inkább Rossmann!!!!Dm csak akkor ha végszükség volt.
Sehol máshol nem láttam még olyan baráti áron a bébiételeket mint a Rossmann-ban (pedig elég sok boltban megfordulok) és ha leakciózzák akkor meg pláne.
2/6 anonim válasza:
Rossmann olcsóbb. Van rossmanós kártya akkor az akcókat is kihasználhatod.
3/6 anonim válasza:
Én most vettem a Rossmannból,van Rossmannós kártyám így olcsóbb.Kecskeméti bébiételt vettem,199 Ft-ért.
4/6 anonim válasza:
Bár nincs közte, de szerintem a Müllerben. Most a Hippre gondolok elsősorban.
Vagy pl. a Kecskeméti az Aldiban olcsóbb sokkal, mint máshol, legalábbis a gyümölcslé, a többi is gondolom. Érdemes megnézni.
5/6 anonim válasza:
Bocsi h ide kérdezek de árakat tudnátok írni engem is érdekelne. :)
6/6 anonim válasza:
Igen amúgy a Müller a legolcsóbb én ott szoktam venni Nestlés termékeket és jó árban vannak és bio termékek amik máshol drágábbak szoktak lenni ott pedig egy árban .Igaz messze van de két hetente szoktam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!