Vény nélkül is lehet venni Vigantolt?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Lehet valami baja, ha pár napig nem kap? 8 hónapos.2013. máj. 29. 21:50
2/11 anonim válasza:
nekem adtak ki vény nélkül
Szolnok
talán valami hét-nyolcszáz ft volt
dünnyögött a patikus hogy túl lehet adagolni mondom akkor ne adjak ki, de kiadta
én rendszerint hetekre elfelejtettem beadni
3/11 anonim válasza:
Lehet persze. Csak akkor nincs rajta támogatás. Asszem receptre 300Ft anélkül meg 500kb. Nem tudom pontosan. Amúgy meg semmi baj nem lesz ha nem kap pár napig. Volt már h én is elfelejtettem véletlenül beadni. Csak nyugi. :)
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Nekem is adtak már ki és egy rossz szót nem szólt érte senki. Annyit mondtak h receptre olcsóbb. :/ Érdekes nálunk ezek szerint nem vény köteles. Miskolc!
6/11 anonim válasza:
Kapható vény nélkül, csak éppen hiánycikk. És valóban nem mindenhol adják ki.
7/11 anonim válasza:
Vigantolt kiadnak recept nélkül is igen,épp tegnap vettem így Egerben.és ez a második alkalom volt,hogy vény nélkül vásároltam,egy másik patikában.
8/11 anonim válasza:
Pont a héten szerettem volna recept nélkül vásárolni, nem adták ki. -Győr-
9/11 anonim válasza:
De jó h mindent jobbat tudtok hogyan vásároltam!!!! Köszi a lepontozást az értelmi fogyatékosoknak! Én csak a tapasztalatomat írtam le gyökerek! Persze megszólalni nem mertem csak lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!