A gyerekülés oldalán lóg valami műanyag vacak egy zsinóron. Az mire szolgál?
Az a müanyag "vacak":) arra szolgàl hogy ha az övet bekötötted a gyereken akkor azt a müanyag valamit felül ràkell csatolni,hogy ha mondjuk fékezel,kanyarodsz,akkor véletlenül se ugorjon fel az öv a gyerek nyakàba,hogy az majd megfojtsa.
Mi is most vettünk,àmultunk,mi lehet ez,de ott egy elado elmagyaràzta.Nagyon fontos hogy hasznàld.Szoval ha az öv,kb a mellkasàig van csatolva,egyszerüen azt a màsik zsinort kihuzod,és a végén talàlhato müanyagot ràerösited a binztonsàgi övre!
Ne haragudj,de így szemléltetés nélkül nekem kínai:D
Egyáltalán hogyan ugorhatna fel a nyakához az öv,mikor azt középen fogja össze a csat a lába között?
Bocsi, hogy ilyen értetlen vagyok!
Így már értem!:)Én a gyerekülésére gondoltam.
Viszont az autóét az ülés mögött kell elhúzni,nem?Legalábbis,ha a gyerek már arccal előre nézve ül.
Én vagyok aki az utolsó kommented előtt írt. Azért lóg ott, mert mikor becsatolod az autó biztonsági övét, azt a lógó műanyag izét rá kell rakni a csat fölé, hogy összefogja az öv kétfelé menő szárát. Áhhh, ezt nem lehet leírni. De ha van utasítás akkor azon látod, nem?
Nos a mi ülésünkön azt a lógót akkor kellett használni, mikor még háttal kötöttük be a kislányunk. A képen viszont ilyen nincs, de elmagyarázom. Nézd a 4. képet, oda kell feltenni, ahol a két öv egymáshoz ér, ahol becsatolod a csatba. Ezen a képen van egy fehér négyzet, az fölé kell tenni, hogy össze fogja a két övszárat.
Ennél egyszerűbben nem lehet leírni.
Heuréka!Nagyon szépen köszi utolsó!!!Na,ez így érthető!Egyébként azért voltam ilyen hülye,mert a mi utasításunkban erről nincs egy árva mukk sem!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!