Milyen napirendetek van 3 hónapos babátokkal, mennyit alszik, és mit játszotok?
Szia az én kislányom már négyóránkétn eszik, minden etetés között alszik kétszer háromnegyed órát. Este hétkor eszik, utána fürdés, éneklés és leteszem aludni. Alszik másnap reggel hatig úgy, hogy 23-kor még megetetem. Egyszer-kétszer kell csak hozzá felkelni, mikor nyöszörögni kezd, de cumival visszaalszik.
Énekelni szoktam neki, zenét hallgatni, mozgatni rá kezét-lábát, tapsi-tapsizunk, csörgöt rázok neki, kukuccsolni is szoktunk a textilpelus mögül. Kb ezeket.
Pihenoszek, jatszoszonyeg, tukorben bohockodas, csikizes,beszelgetes.
Szeretnek baba masszazsra menni vele novemberben.
Az eves nalunk nem allt be pontosan meg, ejjel is sokszor felkel.Kb 2,5-3orankent es nem rendszeres. Valami miatt mindig borul az egesz. Legtobbszor a hasfajasa miatt nem is bir enni, csak sir. Olyankor van a 2-2,5 orankenti eves. Delutan es delelott van 1 hosszabb alvas,ami 2 oras. Van hogy csak 30 percre pihizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!