Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hós babátoknak hogyan/mikor...

14 hós babátoknak hogyan/mikor mossátok a fogát és milyen fogkrémet használtok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden este (sajnos már előfordult, hogy elfelejtettem), mert a nagyobb valami extrával állt elő este).

Egyelőre mi még fogkrém nélkül mossuk. Én úgy gondoltam, hogy addig mossuk fogkrém nélkül, amíg nem tud öblíteni, szóval nem tudja kiköpni az öblítővizet.

Én is kiváncsi vagyok más véleményére is.

2009. okt. 5. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi is este mosunk fogat, vízzel. Nem nagyon szereti, így az én fogamat is mossuk közben, úgy jobb eredményt tudok elérni, akkor jobban hagyja, hogy mossam. Úgy szoktuk, hogy először én megmosom neki, utána ő megkapja a fogkefét és ő is vizez, mos, vizez. Többnyire vizez. :) Nyolc foga van egyelőre, négy fent, négy lent.
2009. okt. 5. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom 13 hónapos lesz, 8 foga van + jönnek a rágófogak. Ő is vizzel mos, azaz mosom neki.

Majd valamikor másfél évesen adtam a fiamnak fogkrémet, elmex-et (gyerek), igy a lányom sem kap hamarabb.

2009. okt. 6. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!