Pihenőszék mennyi idős kortól használható?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 és fél hetes.Mennyi idős kortól használható pihenőszék,és mennyi ideig lehet benne?Most már két etetés között nem alszik mindig,és gondoltam beleteszem,hátha abban elvan,mert nem akarom,hogy mindig kézben legyen,és ne lehessen letenni.A pihenőszékünk nem dönthető el teljesen vízszintesen,csak háromnegyedig,de a hordozónál sokkal vízszintesebb.2013. máj. 29. 10:32
1/4 anonim válasza:
nyugodtan beleteheted!mi már az elejétől kezdve használtuk!a legjobban,tehát a legvízszintesebbhez állítsd be!én mindig ebbe raktam,mikor főztem pl a konyhába!látott is és is nyugodtan mozogtam,főztem közben,mert ott volt mellettem!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Pont emiatt is kérdeztem,néha már olyan nehéz megfőzni mellette,és még a házat is rendben tartani,plusz a párom vállalkozó,nagyon sokat dolgozik,és próbálok neki is besegíteni a papírmunkába.
2013. máj. 29. 11:10
3/4 anonim válasza:
én kislányom 2heteskora óta beleszoktam rakni, ma 6hetes.
4/4 anonim válasza:
Én az elején még pólyával együtt raktam bele.:)
Most 6 hónapos és nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!