Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos babát meg tudtok...

1 hónapos babát meg tudtok nyugtatni csupán a hangotokkal?

Figyelt kérdés

Ez volt az egyik kérdés ugye a státuszon. Én megmondtam, hogy nem, de nem is értem, hogy hogyan lenne ez lehetséges?! Vagy csak én vagyok "béna"?

Védőnő meg beikszelte, hogy igen...

2013. máj. 29. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a baja. Ha csak nyűgös, álmos, fáradt, van hogy megnyugszik, ha énekelek vagy dúdolok neki, vagy simogatom a hátát, és közben beszélgetek lágyan hozzá. De mikor olyanja van, akkor meg semmit nem érnek ezek, akkor nem tudom megnyugtatni csupán a hangommal.
2013. máj. 29. 09:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Heh, én is néztem, hogy nem dehogy, ha épp olyanja van, SEMMIVEL nem lehet megnyugtatni. Erre mosolygott rám a védőnő, hogy ő látta babámon, hogy a hangomra rám nézett (bár rohadtul nem nyugodott meg), szóval ez inkább "reagál-e rád, mégha leordítja is a falat" kérdés :)
2013. máj. 29. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!