Anyukák, jártatok mostanában a Háda Kft Nagy Lajos király úti boltjában? Vannnak téli cuccok, overallok, kantáros téli nacik?
Na,a kérdésed engem is érdekel.Elvileg már a télit töltötték fel 2.-án.
Szerintem a budapestire gondolt a kérdező,nem a pécsire.
Így igaz, a pestire gondoltam.
Igen, hó elején töltötték fel új őszi/téli áruval a boltot, nekem elég messze van sajna, azért is gondoltam, érdeklődöm itt, de lehet, majd valamikor elnézek, hátha találok valami jó cuccot.
Konkrétan a kérdsre nem tudom a választ, de édesanyám a napokban járt az Örsön a Sugárban, és mesélte hogy ott is nyílt egy turi a földszinten, és látott meleg cuccokat is.Hozott gatyákat meg harisnyát nekünk.De én még ott sem voltam,ha elmegyek beszámolok.
Üdv
Szia!
Én ma voltam, ma töltötték fel téli cuccal.Sok mindent vettem és nagyon sok jó meleg holmi van.Kabátok, sínacik, pulcsik.Persze érdemes lenne még a holnapi nap folyamán kimenned, mert boltosok viszik mindet, ami jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!