Sokat ártok vele, ha újszülöttem ruháit a legolcsóbb mosóporral mosom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 13:13
11/18 anonim válasza:
legolcsóbb mosószerrel mosok és ecetet használok öblítőnek már elég régóta.
2,5 éves és 6 hónapos a két fiam,semmi bajuk!!
12/18 anonim válasza:
off:bocsi, mosószódát hogy kell használni?hol lehet kapni?
13/18 anonim válasza:
Mosószódát ugyanúgy kell használni mint a mosóport csak fele mennyiséggel és dm-ben, Auchanban, Tesco-ban is láttam, általában egy, vagy két kilós kiszerelésekben vannak, szóval nem is kell belőle sokat megvenni, ha ki szeretnéd próbálni.
14/18 anonim válasza:
Nem ártasz vele, én nem ragaszkodom egyikhez sem, mikor mi akciós, mire van pénzem. Ha foltos a ruha, helyileg kezelem, amúgy egy általános tisztításra kell a legtöbb "varázsszer". Már sok éve nem használok öblítőszert. Csak egy plusz vegyszer, ami irritálhatja a bőrt. A rossmann bevásárlólistán is olvastam pár hete, hogy felesleges is megvenni. Ugyanitt mosódiót ajánlanak babaruha tisztításra. Azt úgy gondolom, érdemes lesz kipróbálni.
16/18 A kérdező kommentje:
Oké akkor megnyugodtam:) Köszi a válaszokat! Egyébként én a Tomit szoktam használni, csak most mivel kórházban voltam így az uramra hagytam a mosópor vásárlását, ő meg olyan, hogy "mindenből a legaggyibb jó lesz nekünk" :D
Köszi a válaszokat!
2013. máj. 27. 15:04
17/18 anonim válasza:
oooh ne aggódj én is nevenincs mosószert használok és teljesen jó!!A gyerekeimnek nincs tőle bajuk!
Amúgy szerintem sok neves mosópor mögött is nagyobb a reklám mint amit valójában tud...
18/18 anonim válasza:
Én is így voltam vele, hogy mindegy milyen, mostam mindenfélével, és sajnos iszonyatosan kipattogott a kislányom tőle. Azóta Tomi babi folyékonyt használok és ecetet öblítéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!