A forgás nagyon fontos a mozgásfejlődésben?
nem ült akkor még fel a babád :(
az a felülés amikor mindenféle segítség és segédeszköz nélkül felül egyedül! ha odatartod a kezed és felhúzza magát, az nem az. ráadásul nem is így fogja majd csinálni, hanem mászásból fog kiülni, az lesz majd a felülés.
ha a védőnő azt mondja, hogy rendben van és nem szeretnéd elvinni szakemberhez akkor tedd meg azt, hogy nem segítesz neki. se a felülésben, se a forgásban! próbáld olyan helyzetbe fektetni ahol rá lesz kényszerítve. ha így elkezdi csinálni akkor nincs probléma
Az én kisfiam sem fordult soha hátról hasra, úgyhogy pléddel csináltuk! Aztán, amikor mászott, akkor abbahagytuk! Hát ha ettől figyelemzavaros lesz, akkor szar ügy!
Barátnőm fia soha egy centit sem mászott, mégis jó tanuló, most végez az egyetemen! Szóval azért ne fessük feketére a gyerek jövőjét, mert nem a könyv szerint fejlődik
4.es vagyok. Azt monda a doki hogy várjunk még kb 3 hetet, ha még mindig állunk elküld fejlődés neurológiára.
Kérdezd meg te is, mi van ha kimarad egy mozgásfejlődés. Jó lenne ha majd írnál mi volt, kíváncsi vagyok nektek mit mond a doki. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!