Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A forgás nagyon fontos a...

A forgás nagyon fontos a mozgásfejlődésben?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva lesz 8 hónapos a kisfiam.4 hónapos korától hasra fordul, 6 hónapos korától kutyázik, már stabilan ül, kapaszkodva feltérdel, néha fel is áll, nagyon ügyesen kúszik viszont nem fordul hasról a hátára és nem is forog.Ez gond?
2013. máj. 27. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem ült akkor még fel a babád :(

az a felülés amikor mindenféle segítség és segédeszköz nélkül felül egyedül! ha odatartod a kezed és felhúzza magát, az nem az. ráadásul nem is így fogja majd csinálni, hanem mászásból fog kiülni, az lesz majd a felülés.

ha a védőnő azt mondja, hogy rendben van és nem szeretnéd elvinni szakemberhez akkor tedd meg azt, hogy nem segítesz neki. se a felülésben, se a forgásban! próbáld olyan helyzetbe fektetni ahol rá lesz kényszerítve. ha így elkezdi csinálni akkor nincs probléma

2013. máj. 27. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam sem fordult soha hátról hasra, úgyhogy pléddel csináltuk! Aztán, amikor mászott, akkor abbahagytuk! Hát ha ettől figyelemzavaros lesz, akkor szar ügy!

Barátnőm fia soha egy centit sem mászott, mégis jó tanuló, most végez az egyetemen! Szóval azért ne fessük feketére a gyerek jövőjét, mert nem a könyv szerint fejlődik

2013. máj. 27. 14:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Most új védőnőt kaptunk.Majd meg kérdem őt is és a dokit is h probléma e.Ha igen akkor mindenképp elvisszük dévénytornára.Aggódok egy kicsit mert mindenkitől mást hallok.Azért is tettem fel a kérdést.A fiam nem egy szuper ügyes baba mert ő semmit nem csinált hamarabb mint az átlag.A felüléssel meg erősen próbálkozik úgyh nem hiszem h le lenne maradva.Mindent meg tanul ő a maga ütemében.Egyedül ez a forgás téma nem érdekelte sosem.Főleg mióta kúszik.
2013. máj. 27. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:

4.es vagyok. Azt monda a doki hogy várjunk még kb 3 hetet, ha még mindig állunk elküld fejlődés neurológiára.

Kérdezd meg te is, mi van ha kimarad egy mozgásfejlődés. Jó lenne ha majd írnál mi volt, kíváncsi vagyok nektek mit mond a doki. Köszi :)

2013. máj. 27. 18:41
 15/16 anonim válasza:
Szia én azért nem paráznék ennyire de ha mecsinálod helyette tuti nincs késztetése rá. Az én Lányom 4. hónapos és fordul ide- oda de a hátról hasra nehezen ment. már 3 hetesen hasról oldalra fordult, 5 naposan tartotta a fejét és ezt a dokik is megcsodálták mikor jöttünk haza. a nővérem első gyermeke egyáltalán nem mászott most fősulira jár és semmi gondja. Ha viszont aggodalmaid vqannak nézesd meg a picit azthiszem először a neurológust szokták felkeresni de a dokitok megmondja.
2013. máj. 27. 22:39
 16/16 A kérdező kommentje:
4-es mindenképp írok majd hogy mit mondtak.Köszi a válaszokat!
2013. máj. 28. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!