Hogy tetszik a Vangelisz név?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet akarjuk adni a születendő gyermekünknek. Szerintetek elfogadható? ( nem romák vagyunk, a gyermeknek tènyleg görög felmenői vannak)2013. máj. 24. 16:51
11/15 anonim válasza:
nekem tetszik,nekünk is görög a fél csalad.nekem tetszik a nikolaos(nikos) nem tudom otthon adhato e.szintén szép az adonis bar mo.n nem adnam a gyerekemnek.
12/15 anonim válasza:
ha görögös a vezétéknév akkor persze,de mondjuk egy kovács mellé elég érdekes lenne de végülis a ti gyereketek :)
13/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik,nem szúrnék ki ennyire a gyerekemmel.
14/15 anonim válasza:
Utolsó előtti: Ez így viccesen jött ki, meg van egy Kovács Dárius nevű ismerősöm. :D Ő is görög. :)
A kérdésre válaszolva: Nekem sem tetszik.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!