Mi lehet ez, betegség vagy valami más?
Lányom 10,5 hós, és éppen rokonokhoz indultunk volna a hétvégére. (van egy idösebb növére, aki már be van sózva)
500km-re laknak a rokonok (1-2 havonta utazunk velük ilyen sokat mindig). Délben indultunk volna, délelött mindent össze pakoltam, mikor a kicsi elkezdett nyüglödni. Gonoltam éhes adtam neki enni. Mindig 12-12:30 között megy aludni, ma sem klet korábban. Evés után már nagyon sírt, és éreztem kaka van, kicseréltem a pelust. De egész pelus csere alatt szó szerint nagyon sírt. Nem éreztem melegnek, de megmértem a lázát 2x is és 37,9 volt neki. Ahog felvettem elaludt szinte pillanataok aladt a kezembe. Most hagyom aludni, nincs indulás.
Szerintetek van esély, hogy ha felébred semmi baja nem lesz?
Egész délelött nagyon jó hangulata/hangulatuk volt. Nevetgéltek. Kb 11 körül kezdödött az elsö nyüszik, de az evés után az is kicsit jobb volt.
Fogzik folyamatosan, a nozija már 2 hete enyhén folyik.
Holnap lesz a rokonoknál egy nagy parti, ha délelött indulunk holnap akkor is oda érünk azért délutánra (csak ugye délbeni alvással akartunk menni).
Szerintetek lehet esély, hogy felébred és semmi baja nem lesz?
A sírásra én sem adnék, mert szokott nyügös lenni máskor is.
Ami aggaszt, hogy 37,9 volt a höje (ami azért nem láz), és majdnem egy órával elöbb szinte beájult az alvásba. (rendesen aludt el, de annyira álmos volt, hogy rögtön aludt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!