Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha a fiam nem...

Mit csináljak ha a fiam nem akarja meginni az anyatejet?

Figyelt kérdés
egyfolytában forgolódik,nem szopik csak nézelődik,nem szívja csak áll a szájában!érzem hogy van méh tejem de nem issza!lassan 11 hónapos így még egy hónapig ki akarom húzni és akkor adok neki bolti tejet vagy tejitalt!de addig is mit csináljak?
2013. máj. 23. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Esetleg ha lefejnéd neki,és odaadnád cumisüvegből,vagy pohárból?Vagy úgy sem issza?
2013. máj. 23. 10:48
 2/12 A kérdező kommentje:
hát pohárból nem!meg a cumisüveggel is játszik,rágja!
2013. máj. 23. 10:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Kiskanálból nem veszi el?

(Nehogy bolti tejet adj neki....tápszer kell ha nem fogadja el.)

2013. máj. 23. 10:53
 4/12 A kérdező kommentje:
1 éves kor után kaphat bolti tejet is!miért ne adnék azt?csak kérdezem nem kötekedésből!
2013. máj. 23. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:
azért még próbálgassd hátha elfogadja,,bár én tápszer párti vagyok tehát én inkább azzal próbálkoznék a bolti tej elött,de már az egyévesnek valóra gondoltam
2013. máj. 23. 11:05
 6/12 A kérdező kommentje:
és milyennel próbálkozzak?tudsz segíteni?különben most megpróbáltam adni neki tápszert(nestlé beba pro 2 van ráírva,mert ez csak egy kis zacskós minta volt és abból 60 ml megevett de azt olvasom hogy az nagyon drága és már nem írják fel)én adnék neki tápszert de milyet?melyiket szeretik általában a babák?
2013. máj. 23. 11:13
 7/12 A kérdező kommentje:
csak mert most megveszek egy egész doboz tápszert aztán nem eszi meg akkor meg egy csomó pénzt kidobtam az ablakon!
2013. máj. 23. 11:14
 8/12 anonim ***** válasza:

A dm-es tápszert nagyon szerette a kisfiam, és a többi ismerősünk babái is!

Próbáld meg félálomban szoptatni. Reggel, ébredés után, este lefekvés előtt.

Bolti tejet nem javasolják három éves kor előtt a szakemberek.

2013. máj. 23. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
2013. máj. 23. 11:45
 10/12 anonim ***** válasza:

A tehéntejnek magasabb a fehérjetartalma, mint az anyatejé, ezért nem lehet rendesen megemészteni, sőt emiatt kalciumot von el a csontokból. Nagyjából.

Az én fiam tápszert evett, de nem szeretem, mert szintetikus, inkább rizstejet főzök neki és keverem a bolti bio-val (csak az íze miatt, simán mondjuk banánnal is megissza).

2013. máj. 23. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!