Ti mit szóltok hozzá, ha a munkahelyetekre visznek be babát? Nem tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy 11 hónapos kisfiam. Otthonról dolgozok, de van hogy be kell menjek ügyfelekhez. Általában ilyenkor egy lányra bízom a fiamat, de ha tudom, hogy csak 10-15 perc akkor viszem magammal. Halálnyugodt kispasi, még én is alig hallottam sírni, mindent megnéz magának, jól elvan. Úgy vettem észre, hogy ha bemegyek vele valahova jól fogadják, sőt örülnek neki. Beszélnek hozzá, felveszik, "megmutatnak" neki mindent. Míg én intézem a dolgokat. De ha nem tennék akkor is elvan mellettem. Maguktól teszik és mint írtam szerintem tényleg őszinte örömmel. Főleg a 40-50es nők, de a fiatalok is. Anyukám szerint viszont tutibiztos hogy nem örülnek neki. Hozzáteszem 1-2 havonta megyek be 1helyre.2013. máj. 23. 10:03
11/12 Babeli Zurzavar válasza:
berszamfejto vagyok, most itthon a babaval. amikor dolgoztam volt par kollegano aki a legnagyobb hajtas, a hovegi zaras kozepen jott rendsueresen, nem ugyet intezni, csak latogatoba. egyszer rontottam amiatt, hogy babaztam kozben, es rosszul szamfejtettem egy embert.azutan leultunk a kolleganovel es atbeszeltuk-ha elfelejtette volna fel ev alatt - azokat a napokat amikor nem alkalmas a latogatasa:-) nem volt sertodes es most en is figyelbe veszem ugyanezt, ha megyek a gyerkoccel!
12/12 anonim válasza:
Én egy banknál dolgozom a telefonos ügyfélszolgálaton, vagyis folyamatosan ügyfelekkel beszélek, és intézem az ügyeiket. Eszméletlenül idegesítő, mikor a kolléganők behozzák a kisgyereküket vagy babájukat, és mindenki ott ügyülü-bügyülüzik a fülembe, baba ordít, gyerek visítva rohangál vagy összerajzolja a papírjaimat. (kevés olyan anyuka van, aki ezt átlátja, annyira azzal van elfoglalva, hogy produkáltassa a gyerekét) És nem 5-10 percig csinálják, hanem akár másfél óráig. HA próbálok szólni kedvesen, meg se hallják. HA határozottan szólok, megsértődnek.
Ha a te munkahelyeden ez nem zavar, akkor beviheted szerintem nyugodtan. Nálunk nagyon rossz.
Nekem is van 2 gyerekem, de sosem hagyom, hogy mások munkáját akadályozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!