Adnád a kislányodnak a Bogi vagy Boglárka nevet, milyen lány jut eszedbe a névről, ismersz ilyen lányt, milyen ő?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 22:04
11/16 anonim válasza:
Szerintem aranyos.
Egyik ismerősöm kislánya Mezei Boglárka.
Nekem nagyon tetszik így ez a párosítás is pl.:O)
12/16 anonim válasza:
Két Bogit ismerek, az egyik 12 éven át iskolatársam volt, egy végtelenül kedves, jószívű, gyönyörű lány, valahogy ő jut eszembe a névről annak ellenére, hogy a másik Boglárka, akit ismerek, egy hülye kis tiniribanc. :D Szóval mégis adnám, mert az első Bogi olyan pozitív személyiség, hogy a névhez is csupa pozitívat társítok.
13/16 anonim válasza:
Ismerek,bárcsak ne ismerném ! Soha nem adnám ezt a nevet ugyanis a szomszéd kutyát is igy hivják.
14/16 anonim válasza:
Tetszik a név, két Bogit is ismerek és mindkettő vörös hajú kék szemű. :) Az egyik 3 éves, nagyon kis visszahúzódó, a másik 22 éves cserfes, vicces csajszi.
15/16 anonim válasza:
Inkább Bogi mint Boglárka. Ismerek egy Bogikát aki meseszép, hosszú szőke hajú kislány.
16/16 anonim válasza:
Szeretem a B betüs neveket, de ez valamiért nem tetszik. Egy Bogit ismerek, 18 éves, kedves lány, nem beképzelt. Ennyit tudok róla, nem ismerem nagyon jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!